Záchranná akce u noční nehody u Rvenic. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Všechny záchranné složky vyjížděly v noci ze soboty na neděli k dopravní nehodě dvou osobních automobilů k Postoloprtům. Pomáhala i letecká záchranná služba.

Záchranáři, policisté, strážníci a jednotky hasičů z Loun a Postoloprt směřovali k havárii dvou osobních vozidel na křižovatku silnic Postoloprty - Rvenice a Chomutov - Praha. Při nehodě došlo ke zranění osmi osob, z toho dvou dětí. Jednoho těžce zraněného člověka museli hasiči z vozidla vyprostit.

Osoba byla posléze transportována letecky do nemocnice v Praze. Na místě zasahovalo několik sanitních vozů, vrtulník Letecké záchranné služby Praha, Policie ČR a Městská policie Postoloprty.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=7J4DFVqezSA

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru