OBRAZEM: Masopustní průvod a zabijačka zpříjemnily den v Domově pro seniory
4x foto: město Žatec
Louny

Žatec - Do maškarních kostýmů se ve středu převlékli zaměstnanci Domova pro seniory a pro klienty domova připravili tradiční Masopust. Jeho součástí byly i zabijačkové pochoutky.

Tradiční zabijačka, která k období masopustu patří, proběhla v dopoledních hodinách, k obědu už si pak senioři, kteří měli chuť, mohli dát třeba ovarovou polévku. Odpoledne se pak ještě dodělávaly jitrnice a na ochutnávku už byly také čerstvé škvarky.

2102zabijacka2

Masopustní průvod si asi dvě desítky klientů Domova pro seniory užily přímo na dvoře domova, za ostatními obyvateli se vydaly maškary přímo do domova. Pohodovou atmosféru doplnila harmonikářka, která seniorům hrála oblíbené písničky a všichni dohromady si s chutí zazpívali.

2102zabijacka3

2102zabijacka4

„Masopust a zabijačku děláme druhým rokem. Loni jsme akci vyzkoušeli, měla velký úspěch, a proto letos v tradici pokračujeme,“ uvedl ředitel domova Petr Antoni.

(kas)

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru