Louny, Žatec - Máte rádi jahody? Na plantážích už začal samosběr. Nejbližší u Loun se nachází u Cítolib a v okolí Žatce u Žiželic. Přinášíme soutěž o tři kilogramy jahod, které si budete moci sami natrhat. Odpovězte na naši otázku, pošlete nám ji na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , do předmětu e-mailu připojte město, u kterého se plantáž nachází a kde si chcete jahody natrhat (Most, Chomutov, Žatec nebo Teplice), vaše jméno, příjmení, telefonní kontakt, připojte správnou odpověď a email pošlete nejpozději do 22. června.

Samosběr jahod na jahodové plantáži. Foto: Oldřich Hájek

Ze zaslaných odpovědí vylosujeme tři výherce z každého regionu, kteří si budou moci nasbírat 3 kg jahod. Výherce obdrží poukázku naší redakce, kterou uplatní u pokladny na plantáži.

První losování proběhne 15. června, kdy vylosujeme z dosud zaslaných odpovědí z každého města 2 výherce, druhé losování proběhne 22. června, kdy vylosujeme z dosud zaslaných odpovědí v každém městě jednoho výherce. Výherce zveřejníme 16. června a 23. června na Facebooku E-Mostecko, E-Teplicko, E-Chomutovsko a E-Lounsko. Výherní poukázky pošleme výhercům na korespondenční adresu, kterou nám po zveřejnění výsledků soutěže sdělí prostřednictvím e-mailu, opět na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Výherci si jahody nasbírají do jakékoliv nádoby, kterou jim u pokladny na plantáži před sběrem zváží a po nasbírání jahod znovu převáží. Množství jahod ve výši 3 kg platit nebudete, pokud nasbíráte více než 3 kg, platíte jen množství přesahující 3 kg. Poukázky pro sběr jahod zdarma budou platné pouze letošní sezonu sběru jahod!

Soutěžní otázka:

Která firma provozuje jahodové plantáže v Mostě - u Nemilkova, v Chomutově - u Droužkovic, v Lounech - u Cítolib, v Žatci - u Žiželic a v Teplicích - u Hudcova?

O jahodových plantážích jsme psali zde, kde také zjistíte správnou odpověď.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru