Žatec - V Městském divadle v Žatci bude 11. dubna od 19 hodin hodně veselo. Po nějakém čase sem zavítá hvězda TV Šlágr - Veselá Trojka. Jejich repertoár tvoří písně na lidovou notu, jejichž autorem je hráč na heligonku Pavle Krška. V triu ho doplňují Miroslav Hrdlička, klávesy a zpěv a Jaromír Kozelek, akordeon a zpěv. Od svého prvního vystoupení na kanále šlágrů se vypracovali do pozice jeho rodinného stříbra.

Veselá Trojka je vlastně projekt Pavla Kršky, který se po padesátce naučil na heligonku a pustil se do vlastní tvorby. Pozval si na pomoc dva kamarády a o Veselé Trojce bylo rozhodnuto. Všichni tři mají za sebou kariéru v rockových kapelách i na tancovačkách. Dnes hrávají většinou v rytmu polky a valčíku a jejich cílovou skupinou jsou převážně senioři potažmo seniorky. Trochu sebeironického chlapáctví trochu romantiky melodie, které se umějí dostat do hlavy. I přes seniorský věk komunikují se svými příznivci na Facebooku a na svých stránkách a pozitivními ohlasy se to tam jen hemží.

Pavel Krška říká o Veselé Trojce: „Jsme dlouholetí kamarádi se smyslem pro humor, kteří celý život věnovali hudbě. Náš věk, pohled na život kolem sebe, ale hlavně láska k lidové písničce nás spojila a svedla dohromady a vytvořila pevnou partu. Naším cílem je přinášet v našich písničkách radost a pohodu, která se v dnešní době začala vytrácet.“

Objíždějí území bývalého Československa a všude šíří nákazu pohody a dobré nálady. Mimo to je bývá hodně vidět na TV Šlágr, kde se zapojují do různých soutěží. Komu se jich i tak nedostává, může je poslouchat na Youtube nebo z jejich sedmi CD a jednoho DVD. Není ale nad kolektivní sdílení, takže jejich písničky budou 11. dubna chutnat nejlépe v žateckém divadle.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru