Do Ústeckého kraje přichází nový řetězec supermarketů. Známe datum otevření
Obchodní centrum v ústeckých Všebořicích už má nad vchodem své jméno. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Ústí nad Labem – Řetězec supermarketů Tamda Foods rozšiřuje své působení o novou oblast. Otevře rovnou celé obchodní centrum. To se nachází v ústeckých Všebořicích na místě někdejšího nákupního parku s Tescem.

Společnost Tamda Foods už na svém webu oznámila, kdy se bude konat slavnostní otevření centra. To se uskuteční 22. června. A zákazníci se prý mohou těšit na různé akční nabídky, zábavní aktivity či kulinářské zážitky.

Obchodní centrum Tamda se již nachází v závěrečné fázi přípravy před uvedením do provozu. Areál má 80 tisíc metrů čtverečných, z toho obchody jsou o ploše přes 25 tisíc metrů čtverečných. Firma slibuje pestré portfolio obchodů.

Tamda Foods otevřela první pobočku v březnu roku 2011 v Praze. Působí také v Brně. Dohromady má tři supermarkety, nyní k nim přibude také ústecké obchodní centrum.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru