S čím si hráli naši prapředci? Zámek Stekník zve na výstavu historických hraček a kočárků
Zámek Stekník zve na výstavu historických hraček a kočárků. 2x foto zdroj: Oficiální Web zámku Stekník
Louny

Stekník - Zámek Stekník zve na víkendovou výstavu krásných historických kočárků a hraček sběratelky Hanky Mullerové z Teplic v salónech jižního křídla, která proběhne v sobotu 18. a neděli 19. května.

Sbírka obsahuje kočárky nejen z Čech, ale i z dalších zemí Evropy, Ameriky atd. Výstava je součástí hlavní prohlídkové trasy, navštívit ji lze v otevírací době zámku. Prohlídky začínají v každou celou hodinu od 10 do 16 hodin. V 16 hodin je začátek poslední prohlídky.

1605steknik3

Stekník zároveň zve na prohlídku italských terasovitých zahrad, které zámek obklopují ze dvou stran. Naleznete zde příjemná zákoutí k odpočinku, na zahradách jsou lavičky, je možné dovézt si například i piknikové deky. Prohlídka zahrad je časově neomezená (od 10 do 16:30hodin) a probíhá samostatně. Vstup do zahrad je zpoplatněn zvlášť, jedná se o jeden z prohlídkových okruhů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru