Policisté dopadli dva muže v celostátním pátrání, jednoho odvezli rovnou do věznice
Ilustrační foto
Louny

Lounsko, Žatecko - Včerejšího dne neutekly pozornosti policistů z Lounska osoby v celostátním pátrání. Nejprve nezahálela hlídka obvodního oddělení z Žatce. Ta si kolem čtvrté hodiny odpoledne při plnění jiného úkolu povšimla muže, o kterém věděla, že je na ní vydán příkaz k zatčení. Požádala ho tedy o prokázání totožnosti.

Lustrací se informace potvrdila, muž byl zatčen a následně umístěn do policejní cely. Potom výtečníka eskortovali k okresnímu soudu.

"Další pozorná hlídka obvodního oddělení z Loun vypátrala muže, na kterého byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Včera se toto oddělení dozvědělo informace k hledanému muži a ještě ten samý den kolem osmé hodiny večer byl muž vypátrán a odvezen do příslušné věznice," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru