OBRAZEM: Zaměstnanci věznice Nové Sedlo přivezli pohár z terénního triatlonu v Ostrově
řeboru Vězeňské služby v terénním triatlonu 2019 se zúčastnila štafeta ve složení prap. Zdeněk Beldík, plavání na 500m, prap. Petr Krupička, kolo 20 km a prap. Jiří Hess, běh na 5 km. FOto: VSČR
Louny

Ostrov - V City triathlonu Xterra Ostrov 2019 měla zastoupení i štafeta příslušníků z Věznice Nové Sedlo. Přeboru Vězeňské služby v terénním triatlonu 2019 se zúčastnila štafeta ve složení prap. Zdeněk Beldík, plavání na 500m, prap. Petr Krupička, kolo 20 km a prap. Jiří Hess, běh na 5 km.

Na start triathlonu se 8. června postavilo i dalších šest štafet reprezentujících Vězeňskou službu České republiky. První disciplínou bylo plavání. Velký Rybník s teplotou vody 19 stupňů příjemně překvapil závodníky a neopreny mohly zůstat doma. Druhá disciplína, cyklistická část vedla terénem do Sadové, Hájku a Nejdy s cílem v Ostrově nad Ohří – Staré město.

V zámeckém parku byla pak odstartována poslední disciplína v běhu s cílem na náměstí v Ostrově. A jak přebor Vězeňské služby České republiky dopadl? Příslušníci z Nového Sedla vybojovali první místo ve své kategorii a přivezli pohár. Sympatické trojici nezbývá než poděkovat za příkladnou reprezentaci nejen Věznice v Novém Sedle, ale celé Vězeňské služby České republiky. (eko)

foto

1706traitlon1

1706triatlon2

1706triatlon3

1706triatlon5

1706triatlon6

1706triatlon7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru