ilustrační foto
Louny

Lounsko - Policisté na Lounsku vyjížděli v pátek odpoledne hned ke dvěma dopravním nehodám. U Cítolib se srazilo osobní auto s motorkářem, U Petrohradu jen o pár minut později došlo k havárii tří osobních aut.

Podle dopravního servisu Policie ČR se nehoda osobního auta a motorky na silnici č. 7 u Cítolib stala po 13. hodině. Při havárii nebyl nikdo zraněn. Na místě probíhá vyšetřování nehody, policisté tu budou zasahovat zhruba do 15.30 hodin.

Jen o patnáct minut později došlo k havárii tří osobních aut na silnici č. 6 u obce Petrohrad. V místě nehody je silný provoz, vyšetřování nehody a odklízení jejích následků má probíhat až do 16. hodiny. I tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

V pátek krátce před polednem se stala další dopravní nehoda na silnici I/13 z Chomutova do Mostu. Srazil se tady kamion s dodávkou. Silnice je ve směru na Most uzavřena (psali jsme zde).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru