Rekvalifikační kurzy v Drahonicích: Odsouzené ženy se učí obsluhovat vysokozdvižný vozík
Odsouzené ženy v Drahonicích podstupují rekvalifikační kurz Obsluha vysokozdvižného vozíku. 2x foto: VSČR
Louny

Nové Sedlo - Šestnáct odsouzených žen z Věznice Nové Sedlo – objektu Drahonice se po výkonu trestu již nemusí obávat registrace na úřadu práce.

Rekvalifikační kurz Obsluha vysokozdvižného vozíku, který byl ve věznici spoluorganizován s pracovníky DP Work s.r.o., otevřel cestu k profesi, která je žádána na trhu práce. Součástí kurzu byla jak teoretická, tak i praktická část, kde ženy absolvovaly slalomovou jízdu s vozíkem, převážení palet a couvání na určité místo.

2706veznice2

Všechny ženy zdárně splnily jim zadané úkoly a obdrží průkaz na obsluhu vysokozdvižného vozíku, který je platný po celé České republice i na Slovensku. Volba krátkodobých rekvalifikačních kurzů s ohledem na poptávku profesí může těmto ženám pomoci k lepšímu uplatnění na trhu práce po výkonu trestu a tím snižovat riziko recidivního chování.

eko

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru