V Mělecké ulici došlo ke změně dopravního značení. Má přispět ke zklidnění dopravy
Změna dopravního značení v části ul. Mělecká ve směru na Březno. Foto: město Louny
Louny

Louny - V části ulice Mělecká ve směru na Březno došlo od 1. července ke změně dopravního značení. Změna má přispět ke zklidnění dopravy v této lokalitě, která zajistí bezpečnější pohyb chodců a cyklistů. Dalším důvodem byly opakované výskyty černých skládek. Informoval o tom městský úřad na svých webových stránkách.

Bylo zde instalováno svislé dopravní značení „Slepá pozemní komunkace se vzdáleností“ u křižovatky Mělecká x silnice č. I/28 a dále na pozemku p.č. 1462/21, k.ú. Březno a dopravní značka „Zákaz vjezdu všech motorových vozidel s dodatkovou tabulkou s textem: Mimo vlastníků a uživatelů pozemků“. Dopravní značení je umístěno na hranici katastrů Března a Loun (p.p.č. 3935) a za vjezdem k uhelným skladům (za Elopsem).

foto

0907znaceni1

0907znaceni2

0907znaceni3

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru