Při běžné silniční kontrole nadýchala žena 1,5 promile. Chtěla jen přeparkovat
ilustrační foto
Louny

Podbořany - Policisté z obvodního oddělení v Podbořanech zastavili 39letou řidičku v rámci běžné silniční kontroly. Záhy ale pojali podezření, že řidička by mohla být pod vlivem alkoholu.

Žena se podrobila dechové zkoušce, která potvrdila její ovlivnění. "Přístroj ukázal hodnotu 1,53 promile. To že řídila pod vlivem alkoholu, potvrdil také rozbor její krve. Ve výslechu se řidička hájila tím, že jela pouze přeparkovat," uvedla k případu policejní mluvčí Irena Pilařová.

Ženě policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Soud by ji za jízdu pod vlivem alkoholu mohl potrestat odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru