Lounský fotograf a umělec Miroslav Kukla slaví významné životní jubileum. Popřáli mu i na radnici
Lounský fotograf přijal gratulace od vedení města. Foto: Město Louny
Louny

Louny - Lounský fotograf, umělec a vydavatel, pan Miroslav „Míra“ Kukla oslavil v těchto dnech 65. narozeniny. Přesně v den významného životního mezníku přijal jmenovaný gratulaci i pozvání k přátelskému setkání od starosty Pavla Jandy a místostarosty Vladimíra A. Honse, k němuž došlo v prostorách radnice.

Během „svátečního“ rozhovoru vedení města ocenilo nejen profesionalitu oslavence při fotografování lounských zákoutí a panoramat, ale třeba i nezištnou pomoc začínajícím fotografům z řad mládeže, došlo i na už vydané i chystané publikace a též se mocně vzpomínalo na řadu postav, které se různorodým způsobem zapsaly do starší či novodobé historie Loun. Do dalších let přejeme jen to nejlepší!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru