Nehody na Lounsku mají další oběť. Od začátku roku zemřeli na našich silnicích tři lidé
Na historickém mostě mezi Louny a Dobroměřicemi se stala v sobotu odpoledne tragédie. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Okres Louny - Během minulého týdne vyjížděli policisté na Lounsku k 34 dopravním nehodám. Tentokrát se bohužel neobešly bez tragických následků.

Při sobotní srážce zemřel chodec (aktuálně jsme psali ZDE). Od počátku roku jde o třetí úmrtí na lounských silnicích. V loňském roce zemřelo ve stejném období 5 osob. Lehce zraněno bylo při srážkách 7 účastníků. Celková škoda, která vznikla vlivem dopravních karambolů, se zastavila na částce 1 905 500 korun.

"Podle zjištění policistů nebyli řidiči pod vlivem alkoholu. Kvůli nesprávnému způsobu jízdy bouralo 19 řidičů. Nepřiměřenou rychlostí jich jelo před nárazem 8. Zvěř do cesty vběhla 5 vozidlům. Jednou se udála dopravní nehoda kvůli špatně načasovanému předjíždění a jednou nedal řidič přednost v jízdě," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru