Rekonstrukce radnice pokračuje, lešení zaplnilo celý vnitřní prostor v atriu
Lešení uvnitř radnice. Foto: e-lounsko.cz
Louny

Žatec - Lešení teď obepíná žateckou radnici nejen zvenku, ale dělníci stavební firmy ho umístili už také uvnitř historické budovy. Během srpna postoupila rekonstrukce budovy do další fáze, teď se například začínají opravovat vnitřní prostory v atriu.

Kvůli tomu, že většinu atria zastavělo lešení, nyní lidé nemohou čekat v jeho prostorách na okamžik, až je úředníci elektronickým signálem vyzvou ke vstupu dovnitř kanceláří, například k vyzvednutí cestovního pasu nebo občanského průkazu a dalším úkonům. Vyvolávací systém s čísly a tlačítky tak byl dočasně přesunut z atria směrem blíž ke hlavnímu vchodu radnice. Lidé teď tedy musí čekat v trochu menším prostoru u obřadní síně.

Historická budova radnice pochází už ze 14.století. Její rekonstrukce probíhá od počátku letošního roku a pokračovat bude i příští rok. Náklady jsou téměř 50 milionů korun. Součástí je oprava střechy, fasády, výměna oken i dveří, renovace výtahu. Opravovat se bude i systém vzduchotechniky a klimatizace.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru