Česká televize natáčí film o Boženě Němcové. Hledají muže, ženy i děti s těmito požadavky
ilustrační foto: CC0
Louny

Česká televize připravuje natáčení čtyřdílného filmu s názvem „Božena Němcováa hledá muže a ženy z Toužimi, Podbořan a Postřelí - povodí řeky Střely - z Plzeňského i Karlovarského kraje ve věku 15 do cca 70 let (i děti cca 6-12 let). Natáčení proběhne v Manětíně a Rabštejně v rozmezí 16. - 18. října.

Požadavky

Ženy

  • postava štíhlá max střední do konfekční velikosti 40, pas max. 85 cm, bez viditelného tetování na těle
  • dlouhé vlasy nejlépe na lopatky, min. na ramena, vlastní, nebo velmi přirozená přírodní barva. Dámy se tenkrát nebarvily! Takže přibližně od čtyřiceti let věku už mohly (měly by) mít šediny. Doplníme příčesy, copy, atd.
  • vezměte si prosím vlastní tělové punčocháče nebo ťapky, nízké polobotky nebo nízké lodičky s uzavřenou špičkou, pokud máte rovnou na kostýmní zkoušku včetně tílka nebo trička

Muži

  • výška max 185 cm a v pase max cca 105 cm, bez viditelného tetování na těle
  • Vlasy musí být přerostlé, bez zřetelné úpravy stříhacím strojkem! Určitě jsou vyloučené dnes tak módní vystříhané krky a strany a nahoře patka. Tzn. minimálně tak 5 cm délky po celé hlavě.

1410uces

  • Jinak řečeno: při nejhorším kdo takový účes má a chce v tom hrát, tak ať se TEĎ přestane stříhat, krk a boky mu do srpna zarostou, patku mu pak střihneme, nalepíme mu vousy a může tam být. Ale pochopitelně můžou (měly by) být vlasy i delší, ale maximálně třeba na ramena, pokud z dotyčného uděláme nějakého malíře, umělce. Ale takhle dlouhé zase úplně běžné nebyly.
  • Vousy buď žádné (určitě ne třeba čtrnáct dní strniště) nebo vlastní specifické, což znamená kotlety, nebo delší brady, plnovousy, mušky a kníry.
  • Vezměte si prosím vlastní černé dlouhé ponožky, a pokud máte, černé polobotky s kulatou špičkou včetně tílka nebo trička

Zájemci se musí nejdříve nahlásit na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

DO PŘEDMĚTU MAILU: BOŽENA NĚMCOVÁ – MANĚTÍN

DO ZPRÁVY: PŘÍJMENÍ A JMÉNO,DATUM NAROZENÍ,MOB.ČÍSLO-vel.OBUVI a obvod KRKU

DO PŘÍLOHY: pošlete AKTUÁLNÍ! FOTO celé postavy a FOTO portrétní - NEZIPOVAT

Čas a datum kostýmní zkoušky se doladí individuálně po zaslání vašeho e-mailu. Kostýmní zkoušky jsou nutné, honorář za osobu 200,- Kč, v případě oblečení do kostýmu vyplatí PŘI NATÁČENÍ + HONORÁŘ!!!!!!

Zkoušky proběhnou v pondělí 14.10.2019 od 14:00 do 18:00 hodin, v úterý 15.10.2019 od 9:00 do 18:00 hodin a ve středu 16.10.2019 od 9:00 do 18:00 hodin. Místo kostýmních zkoušek Kulturní dům - Manětín 253, okres Plzeň-sever, Plzeňský kraj, Česko

Honorář pro kompars filmovací den á/900,- Kč - vyplaceno po natáčení + kostýmní zk. 200,-

Více informací poskytne na telefonním čísle 725 992 546 pan Henrich Hujíček.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru