Konec otravného objíždění! Město Louny zve na slavnostní otevření mostu v Říční ulici
Nový most v Říční ulici bude slavnostně otevřen ve čtvrtek 17. října. Foto: Město Louny
Louny

Louny - Rekonstrukce mostu v ulici Říční se blíží do finále. Město Louny zve na jeho slavnostní otevření a následné uvedení do provozu, a to ve čtvrtek 17. října od 9 hodin.

Pro motoristy to znamená konec nepříjemného objíždění, které trvalo od února letošního roku, kdy byla stavba zahájena. Původní dva mosty byly na jaře zdemolovány a nahradí je jen jeden most - nový a širší. Rekonstrukce mostů vyšla zhruba na 40 milionů korun. Město získalo 100% dotace na uznatelné náklady.

Mosty v Říční ulici vykazovaly delší dobu velmi špatný technický stav. Přípravné práce pro celkovou rekonstrukci mostů probíhaly od roku 2016, kdy byla postupně vypracována projektová dokumentace, vydáno stavební povolení, bylo zažádáno o dotace od Státního fondu dopravní infrastruktury, vypsáno výběrové řízení na zhotovitele stavby a technický dozor stavby. Samotné stavební práce pak trvaly osm měsíců.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru