Žatečanům budou při městských akcích sloužit tyto dřevěné stolky. Vyrobili je odsouzení z Nového Sedla
Z Věznice Nové Sedlo dostane Žatec přenosné dřevěné stolky. Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Osm dřevěných skládacích stolů začne během krátké doby sloužit Žatečanům při akcích v centru města. Stoly vyrobili odsouzení ve Věznici Nové Sedlo a budou umístěné v prostoru u dřevěných prodejních stánků na náměstí Svobody.

Vyrobené stoly si včera přímo v Novém Sedle prohlédla starostka Žatce Zdeňka Hamousová v doprovodu náměstka ředitele věznice Roberta Frýdeckého.

Ze smrkového dřeva vyráběli stoly o výšce zhruba 120 centimetrů čtyři odsouzení po dobu jednoho měsíce. Venkovní nábytek tvoří fošny silné 42 milimetrů. Materiál zakoupilo město Žatec, výrobu zajistila v rámci dlouhodobé spolupráce věznice.

V minulosti už dostal Žatec z Věznice Nové Sedlo řadu výrobků. V poslední době šlo například o mobilní zástěny, které se používají při volbách, nebo o prodejní stánky na náměstí Svobody. Z hlediska náročnosti a zpracování patřily stoly k těm jednodušším výrobkům. Žatečanům budou sloužit určitě v průběhu letošního adventu; pokud se je ale podaří přepravit včas budou je moci lidé využít už při nedělní akci, kterou pořádá město Žatec k výročí 17. listopadu.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru