Góly, body, emoce. Florbal žateckých Jazzmanů baví hráče i diváky!
Góly, body, emoce. Florbal Jazzmanů baví hráče i diváky! Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Tři žatecké florbalové týmy odehrály o víkendu své turnaje, dva z nich dokonce v domácím prostředí v hale Obchodní akademie. Všem se dařilo, ať už herně či výsledkově, takže spokojení mohou být dorostenci, mladší žáci i přípravka Jazzmanů Žatec.

Dorostenci na turnaji v Lounech vyhráli oba zápasy. Cennější byla hlavně druhá výhra, a to nad dlouhodobě kvalitním týmem z Ústí nad Labem. Loni s ním Jazzmani prohráli oba zápasy, letos se dočkali výhry.

Mladší žáci v hale OA Žatec dosáhli na svůj vlastní rekord: Po výhře nad Jirkovem a remíze s Mostem dosáhli na šňůru 8 zápasů bez porážky. Prohra přišla až ve třetím utkání tohoto domácího turnaje, s Podbořany. Soupeř přitom nebyl lepší, jen efektivnější. Jazzmani v této věkové kategorii trochu doplácejí na úzkou soupisku.

Jiné starosti řeší žatecká přípravka, která ve třech utkáních domácího turnaje nastřílela 18 branek. Výsledkem byla jedna výhra nad Louny a dvě porážky s Litvínovem. V této kategorii jde ale hlavně o to, aby hra děti bavila, což se náramně daří. Ač byl tým oslaben kvůli nemoci o několik starších hráčů, lavička byla plná díky malým dětem, které florbal baví!

Tahouny družstva byli v domácím turnaji Vojtěch Škrdle, který střílel branky jako kulomet, a brankářka Klárka Wágnerová, která řadu gólů dostala, ale mnoha dalším jistým zabránila. Během turnaje došlo i k historické události – na hřišti byly poprvé za Žatec samé dívky!

Kompletní výsledkový servis, sestavy a komentáře trenérů na https://www.fbcjazzmani.cz/.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru