OBRAZEM: Staročeské dobroty, čertovská zábava i hodní andělé. Takto zahájili advent na zámku v Jimlíně
Ústecký kraj zahájil advent na Jimlíně. 6x foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Jimlín - Poslední listopadový den patřil v Jimlíně krajským oslavám začátku adventu. Na zámku Nový Hrad se sešly tisíce návštěvníků, aby si užily vánoční atmosféry, kultury, zábavy a dobré společnosti. Nechyběl ani hejtman Oldřich Bubeníček či náměstek Zdeněk Matouš.

Na Novém Hradě návštěvníci přivítali advent ve velkém stylu a zajímavý program potěšil všechny členy rodiny. Děti si zatančily s milými anděly, pohrály s živými zvířátky nebo vyzkoušely malování vánočních motivů, rodičům udělaly radost staročeské dobroty v zámecké kuchyni a prarodiče se mohli třeba vypravit na prohlídku zámeckých místností. Všichni si nakonec zazpívali vánoční koledy.

foto

0212advent2

0212advent3

0212advent4

0212advent5

0212advent6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru