Před žateckou radnicí začali stavět mobilní kluziště. Víme, kdy si můžete přijít zabruslit
Foto: Olga Markuzziová
Louny

Žatec - Před žateckou radnicí začíná od úterního rána vyrůstat mobilní kluziště. Pokud počasí dovolí, mohlo by zahájit provoz v neděli 15. prosince.

Mobilní ledová plocha na náměstí v Žatci bude letos v provozu už pátou sezonu. První dva roky ji mělo město v pronájmu od soukromé firmy a lidé si kluziště velmi oblíbili, což dokládali vysokou návštěvností. Před třetí sezonou tedy žatečtí zastupitelé rozhodli, že město koupí kluziště a potřebné zařízení k němu do svého majetku natrvalo.

Kluziště poskytuje zábavu lidem vždy od prosince zhruba do března. Vstup na něj je bezplatný. Roční náklady na chod kluziště hradí město a činí zhruba milion korun. Provozní doba kluziště bude již brzy upřesněna.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru