VIDEO: Učitelé z Ústeckého kraje se dál vzdělávali a poznávali nové způsoby výuky
Projekt Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje A, jehož nositelem je Ústecký kraj, probíhal v roce 2019 a 2020.
Louny

Ústecký kraj – Ústecký kraj připravil pro pedagogy vzdělávací programy. Učitelé se seznamovali nejen s novinkami ve svém oboru, ale byly jim představeny i nové formy výuky.

Projekt Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje A (IKAP A) jehož nositelem je Ústecký kraj, probíhal v roce 2019 a 2020. Byl určen pro pedagogy z Ústeckého kraje a týkal se mnoha oborů jako je chemie, matika, biologie nebo fyzika. Ve fyzikálních vzdělávacích programech se pedagogové seznámili nejen s novinkami ve svém oboru, ale byly jim představeny i nové formy výuky fyziky.

Ústecký kraj bude v realizaci těchto projektů pro jejich oblíbenost mezi pedagogy i nadále pokračovat.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=s7Jpxq9ZwFA

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru