Řemeslník si vzal sto tisíc na úpravu bytu, velkou část peněz roztočil
Ilustrační foto: Michal Jarmoluk / CC0
Louny

Most, Louny - Na řemeslníka z okresu Louny bude asi dlouho vzpomínat v nedobrém poškozený z Mostecka.

Ten si objednal u něj stavební úpravy svého bytu v panelové zástavbě a předal mu celkovou částku necelých 100 tisíc korun. Peníze byly určeny jednak na provedení stavebních prací, a jednak za účelem zakoupení potřebného materiálu k rekonstrukci.

"Pracovník však odvedl jen část prací a nakoupil materiál, vše v celkové hodnotě 30 tisíc korun a zbytek svěřených finančních prostředků ve výši 69 500 korun si ponechal pro vlastní potřebu, aniž by je poškozenému vrátil," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel mostecké policie nyní obvinil 32letého muže z přečinu zpronevěry, za který může soud uložit trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru