Střelba na náměstí v Postoloprtech! Muž tam vytáhl pistoli na řidiče v autě, policisté po něm pátrali
Foto: čtenář
Louny

Postoloprty - V úterý kolem 15. hodiny přijali policisté oznámení, že na náměstí v Postoloprtech měl neznámý pachatel ohrožovat namířenou pistolí řidiče zaparkovaného vozidla.

Poté, co řidič s vozidlem začal ujíždět, měl podezřelý několikrát vystřelit směrem na zadní část vozidla, čímž došlo k rozbití skleněné výplně zadního okna. Ke zranění osob nedošlo.

Na náměstí zasahovali policisté, kteří tam prováděli prvotní úkony prověřování. V době jejich příjezdu se aktéři incidentu na místě již nenacházeli.

"Policisté ustanovili osobu podezřelého a zahájili po něm pátrání. Muž se nakonec dostavil na Obvodní oddělení policie v Lounech. Byl zadržen a umístěn do policejní cely. Od podezřelého byla zajištěna plynová zbraň typu airsoft. Jednání dotyčného prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru