Novinka v Lounech: Na náměstí si můžete přečíst knihu nebo jen tak posedět s přáteli
Posezení na Mírovém náměstí. Foto: Městské informační centrum
Louny

Louny - Každým rokem se město Louny snaží během léta nabídnout místním i turistům něco nového, co by upoutalo jejich pozornost a pohladilo je po duši.

Zatímco v roce 2018 byla novinkou v době panujících veder takzvaná mlžná brána (letos má „stopku“, protože by vodní tříšť mohla být nápomocna při šíření koronavirové nákazy) a v roce 2019 mohli občané začít využívat mobiliáře určeného k veřejnému grilování v areálu Výstaviště, popřípadě si rozšířit vědomosti u dalšího obnoveného objektu lehkého vojenského opevnění, tzv. „řopíku“ v prostoru Pod Šancemi, letošní novinkou je instalace židlí a stolků (v bezpečných rozestupech od sebe) na Mírovém náměstí poblíž Městského informačního centra.

Pokud tedy chcete během dne zvolnit a jen tak si popovídat s kamarády nebo si třeba přečíst knihu, máte možnost. A klidně při tom zamávejte i ženám z městského informačního centra, které stály u zrodu téhle inovace.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru