AKTUÁLNĚ: Z domu v Březně na Lounsku vyšlehly plameny a valil se hustý černý kouř
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Lounsko - V neděli v 17:30 hodin byl oznámen na tísňovou linku požár opuštěné budovy v Březně u Postoloprt, kde dle oznamovatele již vychází silný černý kouř z oken v prvním patře domu.

Na místo okamžitě vyjely hasičské jednotky z Postoloprt, Bitozevse, Loun a Cítolib. Hasiči na místě zjistili, že se jedná o bývalou správní budovu opuštěného a již dlouho nepoužívaného cukrovaru v Březně u Postoloprt, ze které jak již uvedl oznamovatel vychází hustý černý kouř.

Hasičské jednotky okamžitě na lokalizaci a následnou likvidaci požáru nasadily několik vodních proudů v dýchací technice a provádí průzkum domu. S hasičským jednotkami na místě spolupracuje hlídka Městské policie z Postoloprt a Policie České republiky.

1309pozardum

Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru