Žatec podává pomocnou rouku podnikatelům, mohou žádat o peníze
ilustrační foto
Louny

Žatec - Rada města Žatce na svém jednání v pondělí 21. prosince schválila podmínky Výzvy k poskytnutí finančního daru v rámci Podpory podnikání v Žatci. Na financování výzvy radní uvolnili z rozpočtu města 1 milion korun.

Finanční pomoc je určena podnikatelům ze Žatce, na něž dolehly podmínky nouzového stavu. Podpora se poskytuje ve výši 10 tisíc Kč na jednu provozovnu, ale na jedno IČ mohou být podpořeny nejvýše dvě provozovny. O podporu mohou majitelé provozoven žádat do 15. ledna.

Podrobnosti a formulář jsou uvedeny v příloze nebo na webu města radnice/odbory-uradu/financni-odbor/. Formuláře jsou ve vytištěné podobě i na podatelně MěÚŽatec. Kontaktní osobou je vedoucí Finančního odboru Renata Sedláková, tel. 415 736 200.

Výzva je výrazem ocenění významu podnikatelského sektoru v Žatci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru