Na silnici ohrožovali další řidiče! Šoféři na Lounsku si před jízdou pořádně přihnuli
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Řízení v opilosti se nevyplatilo 41letému muži z Lounska. Dopravní policisté ho kontrolovali v neděli v odpoledních hodinách při řízení vozidla značky Škoda Felicia.

Při dechových zkouškách mu naměřili hodnoty přesahující 1,2 promile alkoholu. Další den si dotyčný převzal podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Dalšího „hazardéra“ řídícího vozidlo pod vlivem alkoholu přistihli tentokrát policisté z Obvodního oddělení Louny v pátek těsně po půlnoci. Provedené dechové zkoušky ukázaly u tohoto řidiče ještě vyšší hodnoty, a to přes dvě promile alkoholu. Navíc policisté zjistili, že muž řídil i přesto, že má správním orgánem uložený zákaz řízení, který u něho trvá až do května tohoto roku.

Po zadržení a vystřízlivění mu policisté kromě podezření z výše uvedeného trestného činu sdělili i podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru