Skiareál v Krušných horách pustí o víkendu vleky, i když to vláda zakázala!
Ilustrační foto: CC0
Louny

Telnice, Krušné hory – Provozovatelé skiareálu Zadní Telnice na Ústecku se rozhodli spusti během víkendu 23. a 24. ledna vleky, a to i přes vládní nařízení, která to zakazují.

„Chtěli bychom vás všechny, kdo se k nám zítra chystáte ujistit, že opravdu pojedeme. Pojedou všechny vleky, které ve středisku máme. A také bychom vás chtěli ujistit, že vy jako zákazníci nenesete byť sebemenší odpovědnost, ta je na straně provozovatele areálu. Takže kdo si chce zajezdit, tak zítra na Telnici!“ uvádějí provozovatelé na svých facebookových stránkách. Informaci potrvrzují i na svém webu. Sportovce požádali, aby přijeli s ochranou nosu a úst v kategorii FFP2.

Zároveň upozorňují, že provoz může být omezen kvůli zásahu bezpečnostních složek státu.

Otevřena má být i půjčovna, prostor pro sáňkování a bobování nebude. Kromě Slalomáku jsou připravené všechny tratě. Vleky pojedou od 9 – 16 hodin.

Provozovatelé skiareálů jsou k podobným krokům donuceni z existenčních důvodů, podpora ze strany státu je pomalá a nedostatečná a dlouhodobě nepřipravená, vysvětlují.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru