Opravy chodníků na sídlišti Jih v Žatci dokončí město v letošním roce
Foto zdroj: Město Žatec
Louny

Žatec - Opravu chodníků na sídlišti Jih letos dokončí město Žatec. S pracemi se začalo loni na podzim v ulici Lípová, pak pokračovaly v Jabloňové a chybí dokončit ještě část ulice Stavbařů a Javorovou. Práce budou postupovat podle toho, jak to umožní počasí.

Pro letošní rok byly naplánovány práce hlavně v ulicích Stavbařů a Javorová. Nemění se jen povrch samotných chodníků, ale také další přilehlé plochy, kam se třeba dávala nová zemina pro vylepšení trávníků. „Součástí investice jsou také terénní a sadové úpravy. Hotovo mělo být do konce února, ale práce budou pokračovat v závislosti na klimatických podmínkách,“ vysvětlil nutné přerušení prací kvůli sněhu a mrazu v minulých dnech Marek Pataky z Odboru rozvoje města.

Celková cena za opravy chodníků i další úpravy je 4,5 milionu Kč včetně DPH.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru