Opera Carmen pod širým se přesouvá, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti
Opera Carmen. Foto zdroj: www.operazivevzatci.cz
Louny

Žatec - Městské divadlo v Žatci na základě aktuální situace a vývoje rozvolňování epidemiologických opatření je nuceno opět přesunout naplánované operní představení.

Po dohodě s účinkujícím souborem opery, baletu a orchestru Severočeského divadla Ústí nad Labem se přesouvá živé provedení opery Georges Bizet: CARMEN z původního termínu 22. května 2021 na náhradní termín 26. června 2021, v Letním amfiteátru Žatec, ul. Vrchlického.

Vzhledem k pozdějšímu stmívání bude čas začátku představení posunut z 20:30 na 21:30 hodin. Areál bude otevřen ve 20:00 hodin. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Do 13. června lze zakoupit vstupenky za zvýhodněnou cenu. Nákup nebo případné vrácení již dříve zakoupených vstupenek lze dohodnout na telefonním čísle 415 710 519.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru