STALO SE: Na hladině řeky leželo bezvládné tělo dívky, tento muž jí zachránil život!
Muž zachránil topící se dívce život. Foto: Policie ČR
Louny

Litoměřice - Ředitelka Územního odboru policie v Litoměřicích, plk. JUDr. Helena Pšeničková předala ocenění za záchranu života 31 letému Luboši Voseckému.

Luboš Vosecký byl dne 11. června v odpoledních hodinách na procházce se svou rodinou u řeky Labe v Lovosicích. Ve chvíli, kdy procházeli kolem mola u přívozu, si všimli u vody křičících dívek. Zpozorněl.

"Když se pak podíval do vody, všimnul si, že na hladině leží bezvládné tělo dívky. Neváhal ani minutu, pro topící se dívku do vody skočil a s pomocí dalšího kolemjdoucího muže jí vytáhl. Ještě na místě jí poskytl první pomoc a dívka se probrala. Následně byla letecky transportována do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Toto ocenění a poděkování patří rovněž muži, který pomáhal dívku vytáhnout z vody. Bohužel ihned poté odešel a jeho totožnost policie nezná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru