Podnikatelské subjekty z Lounska zasažené tornádem si mohou zažádat o dotaci
OBRAZ ZKÁZY: Ničivá bouře zasáhla nejvíc Blatno a Stebno. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Lounsko - Především na podporu podnikatelských subjektů postižených zásahem tornáda, které postihlo území ČR dne 24. června, cílí otevřená Výzva VI Pomoc po tornádu. Ta bude spuštěna v pondělí 16. srpna od 10 hodin. Ukončena pak bude k 31. prosinci 2021.

Podpora představuje pro podnikatelské subjekty finanční příspěvek (dotaci) na kompenzaci škod, které byly způsobeny tornádem na dlouhodobém majetku podnikatelského subjektu a na podporu obnovy podnikatelské činnosti.

Více informací a veškeré potřebné dokumenty najdou zájemci o dotaci na https://www.agentura-api.org/cs/programy-podpory/nemovitosti/nemovitosti-vyzva-vi-pomoc-po-tornadu/

O ničivé bouři jsme informovali ZDE. Jaké škody bouře napáchala si můžete připomenout ve FOTOREPORTÁŽI.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru