OBRAZEM: Děti si užily pohádkovou maškarní sobotu ve Stroupči
Foto zdroj: Obec Žiželice
Louny

Stroupeč - V sobotu 31. července se za podpory obce Žiželice uskutečnila maškarní pohádková akce pro všechny věkové generace.

„Pojďte s námi za pohádkou, projdeme se pamětí..…“ - s touto znělkou bylo zahájeno pohádkové a maškarní soutěžení, zábava a veselí. Potkat jste se mohli s nešikovnými parťáky Patem a Matem, případnou první pomoc soutěžícím zajišťoval motýl Emanuel s lékárničkou. Maková panenka a vodník pak dohlíželi na občerstvení, organizaci a pitný režim všech zúčastněných. Červená Karkulka, taťka Šmoula, Teletubies, Káťa se Škubánkem a další krásné masky zpestřily dětem soutěžní klání na stanovištích. Akcí provázela víla Amálka, která si i zatančila s malými vílami, princeznami a tanečnicemi.

Velcí i malí soutěžili, užívali si pěnu od SDH Žiželice a SDH Libočany, hopsadlo, pochutnali si na výborných dortech od paní Moniky Maškové ze Žiželic, opekli si buřtíky nebo ochutnávali grilovaná kuřátka. Celé odpoledne a večer se přítomní občerstvovali v kiosku u klubovny, která se proměnila ve vodnickou tůňku i s jezírkem a přírodními dekoracemi. A kdo jiný by točil pivo, než vodník.

Celá veselá sobota pak byla zakončena večerním ohňostrojem. Nechyběly ani ceny pro soutěžící - menší dostali balíčky s odměnami a sladkostmi, velcí pak známé frkačky za kačky, jojo a další vtipné ceny.

foto

1108zizelice2

1108zizelice3

1108zizelice4

1108zizelice5

1108zizelice6

1108zizelice7

1108zizelice8

1108zizelice9

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru