AKTUÁLNĚ: Kriminalisté pátrají po muži z Lounska, je podezřelý z násilného trestného činu na dítěti!
Hledaný muž. Foto: Policie ČR
Louny

Středočeský kraj, Louny - Středočeští kriminalisté vyhlásili pátrání po jednačtyřicetiletém muži, který je podezřelý ze závažné násilné mravnostní trestné činnosti, které se měl dopustit na nezletilé osobě.

Muž byl naposledy viděn na Berounsku, a to 27. srpna 2021 v odpoledních hodinách. Může se pohybovat po celé České republice, nicméně vazby má na Louny, kde má trvalé bydliště i rodinné vazby. Hledaný je obézní postavy, vysoký 165 – 170 cm a má krátce střižené hnědé prošedivělé vlasy.

Odkaz na pátrání naleznete ZDE. V případě, že již odkaz není aktivní, bylo pátrání odvoláno.

"V případě, že máte jakékoliv informace o místě pohybu nebo pobytu hledaného muže, oznamte je prosím na linku 158 nebo přímo středočeským kriminalistům na tel. číslo 727 869 638," uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru