Foto z místa tragédie. Hasiči sdělili podrobnosti k nehodě u Sýrovic
Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Louny

Žatecko, Podbořansko - Hasiči ze stanice Žatec a Podbořany zasahovali ve středu dopoledne u dopravní nehody dvou osobních automobilů a autobusu u obce Sýrovice na Žatecku. Při dopravní nehodě došlo ke zranění tří osob.

Dvě osoby musely být vyproštěny, jedna za pomocí hydraulického nářadí. "Hasiči pomáhali Zdravotnické záchranné službě při resuscitaci a ošetření zraněných osob, provedli protipožární opatření na havarovaných vozidlech a úklid komunikace. Pro jednoho z účastníků měla nehoda tragické následky," uvedli k zásahu hasiči z Ústeckého kraje.

Autobus byl pouze lehce poškozen, ke zranění cestujících nedošlo a byla jim poskytnuta náhradní autobusová doprava. O nehodě jsme aktuálně psali zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru