Očkovací centrum v Žatci se stěhuje, od pondělí 20. září ho najdete na novém místě
ilustrační foto
Louny

Žatec - Očkovací centrum, které provozuje Nemocnice Žatec na náměstí Poperinge, se od 20. září přemístí do nových prostor, a to do 1. patra polikliniky v Husově ulici.

Důvodem přesunu centra je významný pokles denního počtu očkovaných pacientů. Není proto nutné udržovat větší centrum, které již není zcela využívané. Zájemci o vakcínu budou nově chodit do prostor 1. patra polikliniky do společné čekárny s MUDr. Molcarovou.

Provozní doba centra zůstane beze změny:

  • Po, Čt, Pá 8:00 – 14:00 pro objednané i neregistrované ve věku 16 let a více let
  • Út 13:00 – 17:00 pro objednané i neregistrované ve věku 16 let a více let
  • St 8:00 – 15:00 pro objednané děti ve věku 12 až 15 let

Nové prostory by měly stačit i v případě očkování třetí dávkou. Informace o případném očkování třetí dávkou se budou ještě upřesňovat. Zatím se předpokládá, že jako první by nejspíš dodatečnou dávku vakcíny dostali hlavně zdravotníci a sociální pracovníci.

Nemocnice Žatec zajišťuje očkovací centrum od ledna letošního roku. Od té doby bylo zatím aplikováno přes 38 tisíc dávek. Z toho 94 procent tvořila vakcína Comirnaty, zbytek další vakcíny (Vaxzevria, Spikevax, Janssen).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru