Mladého muže z Lounska nebavilo vydělávat peníze prací, tak se rozhodl pumpovat pojišťovny
ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí 29letému muži z Lounska, kterého vyšetřovatel obvinil z pojistného podvodu.

Podle zjištěných informací měl muž v průběhu několika týdnů uzavřít se šesti různými pojišťovnami pojistné smlouvy týkající se jeho osoby. Ve smlouvách však měl záměrně uvádět nepravdivé údaje ohledně svého zaměstnání.

"Tvrdil, že je zaměstnanou osobou s pravidelným měsíčním příjmem, což ale nebyla pravda. V té době byl totiž nezaměstnaný. Později na takto uzavřené smlouvy čerpal pojistná plnění, na která vzhledem k nepravdivým údajům ve smlouvách neměl v dané výši nárok," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru