OBRAZEM: Děti i dospělí si užili zábavné odpoledne při Drakyádě v Blatně
Foto zdroj: Obec Blatno
Louny

Blatno – Sobotní počasí bylo ideální na to, aby lidé neseděli doma a vyrazili ven za zábavou. Na Drakiádu v Blatně proto dorazily desítky dětí i dospělých.

U vstupu děti dostaly poukázku na buřta a také pamětní medaili. Draků se nakonec sešlo asi 30. „Byl vyhlášen největší, nejlépe létající, nejneposlušnější drak a také nejhezčí drak doma vyrobený. Pro jejich majitele byly připraveny malé ceny,“ okomentovala akci Veronika Boudová z Alternativy Blatno Malměřice, která Drakiádu pořádala.

Pro děti byl také připraven i tvořivý koutek, kde si mohly vyrobit čelenku, náramek, vymalovat polštářek, kluci si mohli dotvořit autíčka. Děti mohly využít malování na obličej od paní Libuše Chytré. O občerstvení se postarali paní Alice Hájková a Honza Brda.

foto

0410drakyada2

0410drakyada3

0410drakyada4

0410drakyada5

0410drakyada6

0410drakyada7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru