Trojice mužů se domluvila, že v paneláku vniknou do kočárkárny. Odvezli si z ní pánské kolo
ilustrační foto
Louny

Žatec - Tři muži ve věku 20, 24 a 35 let čelí obvinění z trestného činu krádeže. Té se podle zjištění policistů měli dopustit v Žatci.

Po předchozí společné domluvě měli vniknout do panelového domu a s užitím násilí se dostat do kočárkárny. Odtud pak měli odcizit pánské jízdní kolo v hodnotě pět tisíc korun.

"Nejstarší z obviněných si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal v německé vazební věznici, kam byl umístěn pro jinou trestnou činnost. Jeho dva „kolegové“ jsou vyšetřováni na svobodě. Za spáchání trestného činu krádeže může soud všem dotyčným uložit trest odnětí svobody až do výše dvou let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru