Muž daruje útulku jeden milion korun! Má rád zvířata
Do psího útulku přibyly tři nové boudy už v září. Také díky dárcům. Foto: archiv / MP Litvínov
Louny

Litvínov - Nezvykle vysoký dar obdrží městský útulek pro psy v Litvínově. Půjde o jeden milion korun. Peníze nevěnuje azylovému zařízení pro zvířata žádná obří mezinárodní korporace, ale obyvatel města.

Vysokou částku se rozhodl útulku věnovat dle vlastních slov proto, že má rád zvířata a práci útulku dlouhodobě sleduje a považuje ji za záslužnou, informovalo vedení města. Identitu dárce nechce bez jeho vědomí radnice zatím zveřejňovat. Vážíme si toho, že se najde člověk, který věnuje peníze na takovéto bohulibé účely," řekla starostka Litvínova Kamila Bláhová.

Na co peníze mimo jiné poslouží? Záměrem města Litvínova je přemístit útulek ze současné zahrádkářské kolonie do areálu v Hamru v bývalém Kovošrotu, kde mají sídlit i technické služby. Peníze proto budou využity mimo jiné na vybavení nového sídla městského útulku.

Dárce již podle vedení radnice obdržel návrh darovací smlouvy a souhlasí s ní bez výhrad. Smlouva bude slavnostně podepsána v zámku Valdštejnů, kde dárci poděkuje jak velitel městské policie, tak vedení města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru