VIDEO: Na řidiče se z protisměru vyřítil předjíždějící kamion! Nebezpečný manévr šetří policie
Foto: Policie ČR
Louny

Teplicko - Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém řidiči nákladního vozidla (tahače) zn. Volvo bílé barvy, který dne 16. listopadu 2021 kolem 8:50 hodin na silnici č. 25612 mezi Duchcovem a odbočkou na Osek v místě, kde je na komunikaci plná čára, předjížděl další nákladní auto a při tomto nebezpečném manévru bezprostředně ohrozil protijedoucí vozidlo.

Na kamerovém záznamu z auta řidiče (je na něm o hodinu posunutý čas oproti skutečnosti), který byl nebezpečnou jízdou přímo ohrožen, je kromě dvou nákladních vozidel vidět i SUV tmavé barvy (Range Rover), jehož řidič by nám mohl poskytnout k této události důležité informace, které by mohly vést k ustanovení totožnosti podezřelého.

https://www.youtube.com/watch?v=3vtcHTCNRUs

"Žádáme i případné další svědky, kteří by nám mohli sdělit relevantní poznatky vedoucí ke zjištění registrační značky nákladního vozidla Volvo, nebo k totožnosti jeho řidiče, případně mají kamerové záznamy pořízené v inkriminované době ze shora uvedené lokality, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru