OBRAZEM: Vánočně nasvícené náměstí v Lounech. Zrušené adventní trhy nahradí alespoň z části ty farmářské
Foto: Oldřich Hájek
Louny

Louny - Stovkami světýlek prozářené hlavní lounské náměstí, dřevěný betlém pod vánočním stromem. Taková je vánoční atmosféra v centru města. A i když byli v Lounech nuceni kvůli vládním opatřením zrušit adventní trhy, nahradí je alespoň z části ty farmářské.

Lounské farmářské trhy se budou konat každou sobotu do Vánoc na Mírovém náměstí od 8 do 12 hodin. Účastnit by se jich měli prodejci zeleniny a ovoce, domácích marmelád a chutney, uzeniny a zabíjačkových specialit, slaného a sladkého pečiva, čerstvých sýrů, čerstvých ryb (pstruh, kapr), nakládaných sýrů a utopenců, tropického ovoce od firmy Virunga, výrobků ze dřeva, koření, trdelníku, výrobků z ovčí vlny, ručně dělaných výrobků, jmelí a další vánoční výzdoby.

foto

0812louny2

0812louny3

0812louny4

0812louny5

0812louny6

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru