AKTUÁLNĚ: Sníh a ledovka na silnicích! Řidiči mají na některých místech problémy, v Bitozevsi bourala tři auta
Nehoda v Bitozevsi. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Lounsko, Ústecký kraj - Namrzlé silnice pokryté slabou vrstvou sněhu, k tomu vítr a možnost tvorby sněhových jazyků. S tím se potýkají od čtvrtečního rána řidiči v některých oblastech Lounska i celého Ústeckého kraje, zejména ve vyšších polohách.

V časných ranních hodinách došlo v obci Bitozeves ve směru od průmyslové zóny Triangle k dopravní nehodě tři osobních vozidel. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Bitozeves a hlídka policie České republiky. Hasiči provedli standardní zajištění vozidel proti vzniku požáru úklid následků dopravní nehody a přivolali na místo správu údržbu silnic k posypu zledovatělé vozovky. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob.

0601bitozeves2

Nehoda v Bitozevsi. Foto: HZS Ústeckého kraje

0601bitozeves3

0601bitozeves4

Nehoda v Bitozevsi. Foto: Michal Hrdlička

Kluzká vozovka a sníh nejsou v tuto chvíli problémem jen silnic nižších tříd. Silničáři před nimi varují i na dálnicích v kraji a jejich horských částech. "Sníh a ledovka aktuálně komplikuje dopravu na silnici I/7 z Chomutova směrem na Horu Sv. Šebestiána, kde v pravém jízdním pruhu stojí kamiony. Technika zimní údržby vozovku nyní ošetřuje. Projíždějte tímto úsekem prosím obezřetně," upozorňuje nyní Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji.

Podle aktuálních informací z dopravního servisu Policie ČR není v době vydání článku v kraji žádná vážná dopravní nehoda.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru