Muž si chtěl zpříjemnit Silvestra, v supermarketu ukradl láhve brandy. Místo oslav skončil na policii
ilustrační foto
Louny

Louny - Pro alkohol na silvestrovskou oslavu si do supermarketu v Lounech zašel na Silvestra v podvečer 27letý muž. Vybavil se batohem, do kterého na prodejně schoval dvě láhve brandy a prošel prostorem pokladen bez zaplacení.

Daleko se však nedostal, za pokladnami ho zastavili pracovníci ostrahy a vyzvali ho k ukázání batohu. Muž se dal na útěk, ale přitom upadl a jednu z lahví rozbil. Místo vydařené oslavy si tak pro něj přijeli policisté, kteří ho zajistili.

"Minulý týden si muž od lounských policistů převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Za něj mu hrozí až tříleté odnětí svobody. Dotyčný se totiž nepoučil a kradl i přesto, že teprve v březnu loňského roku byl propuštěn z výkonu tříletého trestu, který mu soud dříve uložil také kvůli krádeži," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru