Přijďte si nakoupit, podpoříte navíc dobrou věc. V Podbořanech se koná Dobrobazar
Dobro Bazar Podbořany. Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany – 1. Česká společnost Podbořany pořádá Dobro Bazar zimního oblečení, bot, knih, hraček a dalších věcí. Vše je za symbolické ceny a výtěžek půjde na dobrou věc.

Akci pořádá 1. Česká společnost Podbořany a ceny jsou opravu přijatelné pro každého. Jednotná cena 20 Kč / kus (oblečení a boty). Bundy 50 Kč / kus. Knihy, povlečení a hračky individuálně.

1401dobrobazar2

Dobro Bazar najdete na adrese: Chůvička Podbořany, Švermova 875, boční vchod přes rampu. Tel: 774 743 839. Ve všechní dny je otevřeno od 9 do 14 hodin.

Veškerý výtěžek bude použit na provoz Dobrobazaru a Dobrošatníku. „Vše co vyděláme, na to se nakoupí školní potřeby, hygienické potřeby, vlhčené ubrousky, dětské plenky, rukavice pro bezdomovce, prostě vše potřebné pro lidi v nouzi,“ vysvětlila Zuzana Bechyňová Jiranová z vedení DS Chůvička.

1401dobrobazar3

Dobro Bazar Podbořany trvá 14 dní, tedy od 10. až do 28.1.2022.

1401dobrobazar4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru