Restaurace U Orloje má konečně nového nájemce! Otevřít by se mohla na jaře
Restaurace U Orloje v Žatci má konečně nájemce. Foto: MÚ Žatec
Louny

Žatec - Nový nájemce by si měl brzy převzít Restauraci U Orloje v Chrámu chmele a piva v Žatci. Pokud vše půjde podle plánu, nový provozovatel otevře restauraci pro veřejnost během dubna.

O výběru nájemce už je rozhodnuto, v současné době se dolaďují konkrétní podmínky pronájmu mezi společností Sedmý schod a Chrámem chmele a piva. Platí, jak uváděla opakovaná nabídka, že nový provozovatel převezme restauraci s minipivovarem, zahradní restaurací i hernou. Součástí nájemní smlouvy bude i to, že v restauraci se musí prodávat minimálně dva druhy piva, které se uvaří v minipivovaru U Orloje.

Kdy konkrétně se restaurace znovu otevře, zatím není ještě určené. Nový provozovatel musí sehnat personál a nastavit si podmínky provozu.

Jedním z důvodů pronájmu restaurace s minipivovarem byla snaha oddělit komerční provoz restaurace od příspěvkové organizace města, která se bude dál starat o turistickou nabídku v Chrámu chmele a piva a Chmelovém majáku. I pro turisty ale bude přínosem, až se restaurace znovu otevře. „I my se těšíme, až bude restaurace fungovat a naši návštěvníci se v ní budou moci občerstvit. Pro všechny by bylo ideální, kdyby restaurace začala fungovat na začátku nové turistické sezóny, tedy od začátku dubna,“ řekl ředitel Chrámu chmele a piva Karel Havelka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru