Mladík chodil krást do prodejny v Žatci šampony a spreje, aby měl peníze pro vlastní potřebu
ilustrační foto
Louny

Žatec - Žatečtí policisté v těchto dnech sdělili 25letému muži z Ústí nad Labem podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Podle nich se měl v uplynulém měsíci dopustit třech krádeží a to vždy ve stejné prodejně v Žatci.

Tento muž se především zaměřil na drogistické zboží. Odcizit měl krémy, šampony, spreje, kondicionéry. Při opakovaných návštěvách si měl přivlastnit věci bezmála za 4 tisíce korun. Policistům se na základě operativního šetření podařilo ustanovit podezřelého muže. Ten se ke všem činům doznal.

"Veškeré odcizené zboží prodal a získané finanční prostředky použil pro svou potřebu. Očividně se ale neponaučil ze své minulosti, za obdobnou majetkovou kriminalitu byl v uplynulých třech letech pravomocně odsouzen a potrestán. Vzhledem k tomu mu nyní hrozí odnětí svobody až na tři léta," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru