V Lounech se o víkendu poběží tradiční Memoriál Karla Raise
Foto: Archiv e-lounsko.cz
Louny

Louny - Po dvouleté přestávce zve všechny zájemce ASK Elna Počerady ve spolupráci s městem Louny do areálu lounského Výstaviště, kde v sobotu 30. dubna proběhne 31. ročník Memoriálu Karla Raise včetně dalších závodů.

Celé sportovní dopoledne (od 8:45 hodin) je připraveno pro nejširší veřejnost bez rozdílu věku, pohlaví, zdravotních či duševních hendikepů. Na programu bude silniční běh na 15 km, závod vozíčkářů, štafetový běh, závod na kolečkových bruslích či vložený závod koloběžek s hromadným startem.

Prostě akce, která již léta sportem spojuje všechny! Přijďte si zasportovat, pobavit se a prožít příjemně poslední dubnový den.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru