Muž se zřejmě domníval, že si může věci odložené na cizím pozemku odvézt. Šeredně se spletl
ilustrační foto
Louny

Postoloprty - V posledních dnech policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu krádeže ve stádiu pokusu 36letému muži z Postoloprtska. Ten se zřejmě domníval, že si může odvézt železné trubky, kuchyňský dřez a propanbutanovou láhev, volně uložené na cizím pozemku.

Tyto věci si muž naložil na svůj vozík, k jeho smůle byl na místě přistižen strážníky, kteří ho předali do rukou policistů z obvodního oddělení v Postoloprtech. "Muž by krádeží způsobil majiteli škodu ve výši 1 tisíc korun. U dotyčného bylo zjištěno, že se už v minulosti dopustil obdobného protiprávního jednání, za které byl potrestán rozsudkem Okresního soudu v Lounech. S ohledem na tuto skutečnost může soud podezřelého v případě prokázání viny poslat za mříže až na tři léta," uvedl mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru